Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко: ОБСЄ має працювати цілодобово

28 серпня 2017 р., 19:38

Президента не влаштовує, що спостерігачі на Донбасі перебувають з 9:00 до 18:00.

Інспектори Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повинні спостерігати за дотриманням режиму припинення вогню на Донбасі цілодобово сім днів на тиждень. Про це заявив президент Петро Порошенко після відвідування Щастя і Станиці Луганської, де він зустрівся з представниками місії ОБСЄ в понеділок, 28 серпня.

"Нас не влаштовує, коли інспектори ОБСЄ приїхали о 9:00 і об 18:00 виїхали, а всю ніч обстрілюють", - цитує Порошенка прес-служба глави держави.Президент запропонував, щоб цілодобово сім днів на тиждень на лінії зіткнення були присутні інспектори ОБСЄ для забезпечення стійкого припинення вогню."Саме Україна висунула ініціативу про "шкільне перемир'я". З 25 серпня оголосити жорстке припинення вогню", - нагадав президент.Раніше моніторингова місія ОБСЄ розмістила спостерігачів на передовій патрульній базі місії в Станиці Луганській на постійній цілодобовій основі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp