Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура взялася за "земельну" аферу

7 липня 2014 р., 17:49

Головна мета - встановити справедливість

Прокуратурою міста Ужгорода, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України (використання завідомо підробленого документа).

За інформацією прокурора міста Ужгорода Володимира Гаврилюка, рішенням сесії Ужгородської міської ради, двом ужгородцям надано дозвіл на розробку проекту відведення земельної ділянки площею 0,0468 га під власним нерухомим майном та для його обслуговування, з подальшою передачею в оренду. При цьому заявники надали договір купівлі-продажу від 22 жовтня 2013 року згідно, якого вони є власниками будівлі по вул. 

Підградській у м. Ужгороді.Проте прокуратура встановила, що договір базується на фіктивній інформації, оскільки земельна ділянка із вказаним заявниками кадастровим номером розташована в м. Ужгороді по вул. Ольбрахта, а земельна ділянка по вул. Підградській взагалі не сформована.Відтак, ужгородцям загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp