Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Поляна» перемогла на своєму полі

3 вересня 2017 р., 13:00

У четвертому турі нового футбольного турніру в області – кубка ліги – в поєдинку в Поляні зійшлися рівні за потенціалом «Поляна» та «Вільхівці», але фактор домашнього поля та підтримка трибун мають принципове значення.

Тож полянці з перших хвилин намагалися грати першим номером, однак «Вільхівці» також прагнули зачепитися за залікові бали. Тож практично весь поєдинок тривала напружена гра, але до реальних загострень не доходило. Правда, ще на початку матчу в колективі Юрія Бучка («Вільхівці») сталася вимушена заміна – через травму поле покинув Едуард Нергеш. Та й заміни, які провели тренери обох команд, дали протилежний результат: якщо для «Поляни» вони стали реальним підсиленням, то для «Вільхівців» свіжості в грі не додали. Тож розв’язка матчу настала в заключній двадцятихвилинці. Господарі затисли гостей на власній половині поля й шукали завершення атак через навісні передачі, та оборонці «Вільхівців» доволі легко з цим справлялися. На 76-й хвилині полянці заробили право на штрафний удар – подачу на лінію воротарського майданчика виконав Олександр Міклош, головою атаку завершив нападник Степан Стегура, але воротаря суперників виручила стійка воріт. Атака у відповідь від «Вільхівців» могла стати результативною. Віктор Жоффчак приборкав м’яч у центральній зоні, відкотив його на Івана Лендела, який прибрав оборонця й цілив у верхній кут воріт та потрапив у поперечину, і м’яч вилетів за межі поля.

Затим ініціатива знову була на боці господарів. На 84-й хвилині подачу з кутового захисники «Вільхівців» виносять за межі карного майданчика, але на підборі першим був оборонець «Поляни» Віталій Міклош, який дугою навішує на кут воротарського майданчика, де в падінні м’яч у сітку воріт суперника проштовхує центрбек Артур Русин – 1:0. Не встигли гості відійти від пропущеного першого гола, як отримали другий – Євген Островка, вийшовши віч-на-віч з воротарем, не залишив останньому жодних шансів. Через дві хвилини повторилася аналогічна ситуація, але цього разу відзначився Степан Стегура, який і зробив рахунок 3:0. Тож переконлива перемога полянців у Кубку ліги залишає їм шанси поборотися за почесний трофей.

Юнаки «Поляни» також впевнено перемагають «Вільхівці» – 6:0. В іншому поєдинку Кубка ліги «Середнє» в рідних стінах перемагає виноградівський «Севлюш» – 1:0 (юнаки – 1:5).

Роман СЕНИШИН, газета "Новинии Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp