Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як студенти УжНУ Болгарію підкорювали (ФОТО)

5 вересня 2017 р., 21:00

Було цікаво

Мабуть, найкраще з літом прощатися на морському узбережжі в компанії веселої, енергійної та готової до пригод молоді. Саме так і зробили наші студенти, тож цьогорічну подорож до Болгарії запам’ятають надовго.Насолоджуючись відпочинкомДев’ятнадцятеро студентів І–ІV курсів різних факультетів УжНУ зібралися в літню відпустку, аби набратися сил перед новим навчальним семестром. Організували літній відпочинок голова студради університету Вікторія Микулянець та профкомівський очільник Ростислав Головчанський.

Наша молодь оселилася у Святому Власі на березі Чорного моря – звідси зручно було їздити на прогулянки до ближніх міст, тож за 10 днів устигли не тільки насолодитися морським відпочинком, а й трохи помандрувати Болгарією.

Вікторія Микулянець із Ростиславом Головчанським організували вже не одну студентську подорож. Зізнаються: складно, але зусилля того варті.

– За час подорожі кілька разів побували на Сонячному Березі – це молодіжний курорт, де ми гуляли нічною набережною. Відвідували чудове старовинне місто Несебер із дивовижною архітектурою, що збереглася й до сьогодні. Ми були надзвичайно вражені першою мандрівкою, тому вирішили повернутися. Наш другий візит збігся із днем міста. Це була надзвичайна подія, де панувала весела атмосфера, було багато виступів, а завершилося дійство салютами, що тривали хвилин 15! Крім того, подалися на екскурсію й шопінг до Бургасу, побували у місті Варні, – розповіла Віка.

Кароліна Срібна та Сандра СлюсареваСтудентки факультету туризму та МК Кароліна Срібна і Сандра Слюсаревапоїздкою також залишилися вдоволені і діляться враженнями: «Довгоочікуваний відпочинок удався на славу! Цьому сприяла велика й дружна компанія. На місці не засиджувалися – чи не щодня подорожували. Так що всі десять днів пролетіли як один: купалися в морі, засмагали, зустрічали світанки, грали в крокодила, їли креветки, мідії ну, і, звичайно, купували сувеніри».

Це не остання студентська подорож, а отже, ти теж маєш шанс побачити світ із крутою молодіжною компанією!

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ
фото надані мандрівниками

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp