Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Встановлюють нову зовнішню дренажну каналізацію біля міської поліклініки

6 вересня 2017 р., 15:02

Також у планах капремонт території перед входом

Нову зовнішню дренажну каналізацію, яка забезпечить відведення ґрунтових вод, встановлюють біля приміщень міської поліклініки та Ужгородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Грибоєдова в Ужгороді, облаштовують також територію перед входом до медзакладів. Як проходять роботи, оглядав сьогодні міський голова Богдан Андріїв.

Стара система водовідведення давно не справлялася зі своїми функціями, ґрунтові води стікали у підвал, відбувався зсув ґрунту, з'являлися тріщини у стінах, через що ремонти приміщень тривалого ефекту не мали. Щоб вирішити питання, уникнути подальшого просідання ґрунтів, у міському бюджеті передбачили кошти на влаштування нової дренажної системи. Її зараз завершують встановлювати, вона повинна забезпечити відведення ґрунтових вод, які тривалий період вимивали ґрунти під будівлею.

{g}

Роботи повинні завершити орієнтовно протягом місяця, їх вартість - 689,825 тис. грн.

Щонайменше 20 років не бачила капітального ремонту територія перед входом до закладів. Зараз тут проводиться капітальний ремонт: замінюють бордюри та поребрики, вимощують територію ФЕМ-плиткою, також облаштовують пандус для людей з особливими потребами і дренажні водоприймальні лотки, проведуть озеленення території. Профінансують із міського бюджету за ці роботи 1 млн. 036,524 тис. грн., завершити все заплановано до кінця жовтня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp