Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська молодь порушить актуальні теми в таборі (ВІДЕО)

7 вересня 2017 р., 16:03

На Ужгородщині

«Молодь змінить Україну» — табір з такою назвою починає роботу неподалік с. Анталовці на Ужгородщині. 8-10 вересня там зберуться близько 60 студентів. Вони щодня дискутуватимуть на актуальні теми. З’ясують різницю між патріотизмом, націоналізмом і шовінізмом, обговорять боротьбу українського народу за незалежність, роль волонтерського руху в Україні, питання лідерства та політичної еліти.

Ладислав ПОМПЕЛЬ

голова ГО «Єдине студентство»

Це наметовий табір. Дуже добре підібрана локація біля лісу, поруч річка. Також буде відбуватися оздоровлення студентів. Прогнозується 60 учасників та 10 тренерів, які читатимуть лекції, проводити тренінги, інтерактиви, ігри. Буде і школа виживання (похід в гори). Також будуть інтелектуальні ігри: «Брейн-риг», «Дебати» та «Червоне і синє».

Табір проведуть за підтримки Управління молоді і спорту Закарпатської ОДА. Студентів забезпечать наметами і спальними мішками, частково — харчуванням. Усім охочим долучитися потрібно написати організаторам на офіційній сторінці «Молодь змінить Україну» в мережі Фейсбук.

Деталі - у сюжеті Ужінформ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp