Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Серед ночі на Перечинщині горів будинок

7 вересня 2017 р., 19:01

7 вересня, 03:30, в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення про пожежу на вул. Карпатській у с. Сімер, Перечинського району. Горів житловий будинок 34-річного місцевого жителя.

Осередок займання виявив власник помешкання, який посеред ночі прокинувся через незрозумілі звуки, що лунали з горища будинку. Не гаючи часу чоловік повідомив про все рятувальників та заходився приборкувати пожежу до їх прибуття.

До місця виклику було направлено вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної части у складі чотирьох чоловік особового складу та 1-ї одиниці техніки.

На час їхнього прибуття вогонь охопив близько 2 кв. м. дерев’яного перекриття житлового будинку. За декілька хвилин пожежу вдалося локалізувати й не допустити поширення вогню на все помешкання. О 04:03 пожежу було ліквідовано повністю.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогнем пошкоджено близько 6 кв. м. перекриття будинку та азбестову трубу димаря.

За попередніми даними пожежа могла стати наслідком порушення правил монтажу та експлуатації пічного опалення.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp