Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіїв "спалили" полісмени (ФОТО)

9 вересня 2017 р., 10:24

Серед ночі

Вночі двоє мешканців села Пасіка пошкодили жалюзі на кіоску біля ринку у місті Свалява і викрали продовольчих товарів на суму більше ніж 4, 000 гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження

На лінію «102» про крадіжку з кіоску повідомив охоронець центрального ринку міста Сваляви. Чоловік розповів, що невідомі пошкодили жалюзі і викрали товар з кіоску.
На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що до ларка з продовольчим товаром проникли невідомі і викрали продукти харчування (білі гриби, мед, бринзу), одяг, насіння – на суму понад 4 тисячі грн.
Того ж вечора поліцейські встановили і затримали підозрюваних у крадіжці. Двоє чоловіків, віком 26 та 39 років, мешканці села Пасіка Свалявського району розповіли, що крадене мали намір перепродати. Один з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.
Зараз відносно обох відкрито кримінальне провадження за част.3 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням. Крадене майно від чоловіків вилучено та повернуто власникам. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp