Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кримінальна міліція у справах дітей святкує (ФОТО)

8 липня 2014 р., 17:59

Керівництво та особовий склад Мукачівського міськвідділу міліції вітають своїх колег з їх професійним святом, і бажають наснаги в роботі на благо дітей – майбутнього нашої Батьківщини.

Підрозділ міліції, що опікується проблемами дітей, їх соціальним захистом та попередженням втягнення у протиправну діяльність сьогодні відзначає своє професійне свято. 

Саме в цей день, 8 липня у 1995 році Кабінетом Міністрів України було прийнято постанову №502 „Про створення кримінальної міліції у справах неповнолітніх”. Підрозділи КМСН були утворені на базі Інспекції у справах неповнолітніх ОВС. Основними пріоритетами оперативників служби, якій виповнилося 19 років, є ведення профілактичної роботи щодо запобігання вчинення дітьми злочинів і правопорушень, правове виховання підлітків, виявлення та розкриття злочинів, вчинених неповнолітніми. Важливим є також аналіз умов та чинників, що спонукають дітей до протиправного. 


Відділ кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції очолює майор міліції Василь Соскіда. 

- Завдяки проведеній профілактичній роботі на території Мукачева та району і спостерігається значне зниження проявів дитячої злочинності, не допущено вчинення неповнолітніми особливо тяжких злочинів, - коментує Василь Васильович. - Кожен день ми надаємо допомогу дітям та їх батькам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, не залишати поза увагою жодного підлітка, подолати взаємні непорозуміння, застерегти підлітків від скоєння правопорушень, а якщо хтось із них і потрапив у неприємну ситуації, допомогти виплутатися з неї, аби в подальшому із ним подібні прикрощі не повторювалися – це наша повсякденна робота. 

Окрім цього правоохоронці даного відділення активно співпрацюють з соціальними службами у справах сім”ї, дітей та молоді, з громадськими організаціями, тощо з питань профілактики правопорушень серед дітей. Проводять і роз’яснювальну роботу серед населення, учнів та студентів, залучають засоби масової інформації, словом, роблять усе необхідне, аби врятувати дитинство і подарувати надію.
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp