Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві відбулось історичне засідання Ради адвокатів України

8 липня 2014 р., 18:43

Вперше за всю історію засідання розпочалось із гімну України.

У Мукачеві розпочалося засідання Ради адвокатів України. На засіданні присутні 18 членів Ради. Вперше відкриття засідання почалося з Гімну України. Зазначимо, це перше засідання Ради адвокатів після позачергового з'їзду адвокатів України, що пройшов 26-27 квітня ц.р. в м. Одесі. Про це повідомляє Юридична практика.

Відкриваючи засідання, голова Національної асоціації адвокатів України Лідія Ізовітова побажала колегам плідної роботи та прийняття виважених рішень, які будуть спрямовані на поліпшення становища адвокатів на Україну і якості правової допомоги. 

Адвокатів з вітальною промовою зустрів міський голова м. Мукачева Золтан Ленд'єл. Він відзначив важливість єднання всіх адвокатів і всіх українців, де б вони не жили. Він провів короткий екскурс про місто, про його промисловості, економіці та інфраструктурі, підкресливши, що навіть у цій непростій ситуації на Україні є можливість для розвитку міста. Він відзначив важливу роль адвокатів у суспільстві, в процесі проведення правової реформи. 

Протягом всього виступу, він неодноразово підкреслював, що і Мукачево та Закарпаття - це Україна, і ні про яке його можливе відділенні від України промови вестися не може, побажавши адвокатам також єднання в їх плідній роботі.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp