Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До ліквідації наслідків "Ірми" залучили 10 тисяч фахівців Інженерних військ США

12 вересня 2017 р., 12:33

А також цивільних фахівців та підрозділи нацгвардії

Про це Укрінформу повідомили в понеділок у прес-службі Пентагону.

"Реагування армії на наслідки урагану "Ірма" охоплює участь понад 9,9 тис. військових та цивільних фахівців Інженерних військ США, які діють на Віргінських островах, у Пуерто-Рико та на території США", - зауважили в американському оборонному відомстві.

На боротьбу зі стихією також виділено шість літаків, близько 500 вантажівок та понад 80 генераторів. При цьому військові готові залучити більше техніки, якщо виникне потреба.

Читайте також: Ураган "Ірма" у США: п'ятеро загиблих, майже шість мільйонів без світлаКрім того, зазначається, що в повній готовності перебувають підрозділи національної гвардії Флориди, Південної Кароліни, а також Пуерто-Ріко та Віргінських островів.

Як повідомляв Укрінформ, один із найпотужніших в Атлантиці за останні часи ураган "Ірма" обрушився в неділю на континентальну частину Сполучених Штатів. Від удару стихії частково зруйнована та затоплена інфраструктура штату Флорида. Повідомляється про загибель п'ятьох людей, щонайменше шість мільйонів жителів залишаються без електропостачання.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp