Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині встановлять ваги для авто

8 липня 2014 р., 20:23

Так керівництво району хоче убезпечити дороги від руйнівної шкоди габаритних автомобілів.

У вівторок, 8 липня, під керівництвом голови райдержадміністрації Віталія Любки, відбулася робоча нарада з питань налагодження взаємодії служб щодо забезпечення габаритно-вагового контролю на автошляхах району.

Участь в нараді взяли в.о.начальника КП «Райагрошляхбуд Іван Данко, начальник Виноградівської філії «Райавтодор» Віталій Козар, начальник ВДАІ Виноградівського районного відділу УМВС України в Закарпатській області – Барнабаш Калман, начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Ірина Мельник та державний адміністратор Центру надання адмінпослуг Виноградівської райдержадміністрації Адальберт Сверенко.

- Місцева влада разом із територіальними відділеннями Укртрансінспекції має налагодити взаємодію щодо габаритно-вагового контролю на автошляхах. Про це під час наради у Запорізькій обладміністрації за участю транспортників регіону заявив міністр інфраструктури Максим Бурбак, - акцентував, розпочинаючи нараду Віталій Любка.

Він також зазначив, що перевантажені транспортні засоби, негативно вливають на експлуатаційний стан автошляхів. Мета нашої спільної наради - визначити місця придатні для здійснення габаритно-вагового контролю та стоянок транспортних засобів на території Виноградівського району.

Учасники наради обмінялися думками стосовно основних напрямків подальшої взаємодії. За підсумками наради прийнято рішення комісійно здійснити виїзд та обстежити автошляхи району з метою подальшого визначення місць придатних для здійснення габаритно-вагового контролю.



Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp