Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині контролюють водіїв

9 липня 2014 р., 09:40

У рамках операції "Залізничний переїзд".

Працівники відділення державтоінспекції з обслуговування Виноградівського району, проводять комплекс профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті під назвою «Залізничний переїзд».

Мета операції – підвищення дисципліни водіїв транспортних засобів та інших учасників дорожнього руху під час переїзду залізничних колій, у тому числі при перевезенні пасажирів.

Дорожньо-транспортні пригоди на залізничних переїздах трапляються недуже часто. Однак у разі скоєння, ДТП одразу набувають резонансу – бо ж не важко уявити, на що перетворюється автомобіль та люди, які в ньомузнаходяться при зіткненні з багатотонним потягом.

Особлива увага приділятиметься на недопущення водіями транспортних засобів порушень правил проїзду залізничних переїздів, у тому числі рух назабороняючий сигнал світлофора та при працюючій звуковій сигналізації на переїзді, рух через переїзд при закритому шлагбаумі, невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини, розташованих на під’їздах до залізничних переїздів, здійснення обгону на переїздах тощо.

На даний момент, працівниками Виноградівського ВДАІ зафіксовано 14 порушень за статтею 123 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення водіями транспортних засобів правил проїзду залізничних переїздів).

Працівники відділення Державтоінспекції з обслуговування Виноградівського району мають надію, що учасники дорожнього руху, за період проведення комплексу профілактичних заходів ,,Залізничний переїзд” та в подальшому, не допустять трагедій, аварій, нещасних випадків та порушень Правил дорожнього руху.











Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp