Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець намагався вистрибнути з вікна багатоповерхівки

14 вересня 2017 р., 18:42

Поліцейський врятував чоловіка

11 вересня 2017 року близько 9:00 вечора до чергової частини Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що в місті Хуст по вулиці Київська Набережна невідома особа намагається вистрибнути з вікна 4-го поверху.

На місце події прибули поліцейські, медики та працівники ДСНС.

Коли працівники сектору реагування патрульної поліції разом зпрацівниками УПО в Закарпатській області прибули на виклик, чоловік вжестояв на краю вікна. Спочатку він нікого не підпускав і говорив, щозбирається стрибнути. Згодом старшому сержантові Лопойді Василю вдалосяналагодити з ним контакт.

"Близько 30 хвилин ми вели переговори, адже він повторював, щоб ми непідходили близько, тому що він зістрибне. Тоді я запропонував йому разомпокурити і поспілкуватися, і чоловік погодився взяти у мене цигарку. Вякийсь момент я схопив його і відтягнув на безпечну відстань від краювікна. Потім підбігли мої колеги і затримали його", – розповідає ВасильВасильович.

Як з'ясувалося, 27-річний чоловік переживав душевні хвилювання через проблеми в сім’ї. Працівники Хустського відділу поліції викликали на місце швидку допомогу і передали врятованого медикам.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp