Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Під Луганськом знову була ніч пострілів

9 липня 2014 р., 11:48

В наслідок цього значно пошкодили комунікаційний вузол.

Під час обстрілу Луганського аеропорту серйозно пошкоджений комунікаційний вузол.Сьогодні вночі в районі села Паньковка, яке розташоване за 16 км від Луганська, тривав бій. Місцеві жителі чули стрілянину з кулемета, стрілецької зброї, вибухи гранат. Про це повідомляє видання informator.lg.ua.У самому Луганську вчора вдень у районі заводу лужних акумуляторів був помічений автобус ПАЗ з табличкою Діти, повний озброєних людей.Крім того, незвично велике скупчення озброєних сепаратистів луганчани помітили в районі кварталу Пролетаріату Донбасу, обстріляного вчора вранці. Місцеві жителі повідомляли про те, що будівля Центрального митного управління по вулиці Оборонна, 34а, була зайнята озброєними людьми.8 липня під час обстрілу Луганського аеропорту був серйозно пошкоджений його комунікаційний вузол. Про це повідомили представники антитерористичної операції, які контролюють аеропорт. За їхніми словами, терористи пошкодили устаткування, що здійснює зв'язок з цивільною авіацією.

У Луганській міськраді повідомляють, що у зв'язку з тривалими збройними зіткненнями не вдається відновити водопостачання й енергопостачання у низці районів міста.Нагадаємо, напередодні глава ЛНР Валерій Болотов заявив, що сили АТО відступили від Луганська.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp