Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зникли безвісти дві неповнолітні закарпатки (Фото)

16 вересня 2017 р., 16:15

Поліція оголосила розшук

 

Вчора, 15 вересня, із заявами про зникнення дітей до поліції міста Мукачева та Мукачівського району звернулися їхні рідні.

Мешканка селища Чинадієво повідомила правоохоронцям, що її 14-річна донька Ангеліна Хома напередодні ввечері пішла з дому і не повернулась. Зіслів матері, дівчина може знаходитись в м.Мукачеві у мікрорайоні Підгоряни.

Прикмети розшукуваної: зріст 155-165 см., худорлявої тілобудови, волосся темне середньої довжини. Була одягнена у чорні кофту та джинси, мала з собою ранець синього кольру з надписом "Найк".

Розшукує поліція також 16-річну мукачівку Катерину Деак, яка вранці 15 вересня пішла до школи і не повернулася додому. Прикмети дівчини: зрістблизько 165 см., середньої тілобудови, волосся світле. Була одягнена у жовту куртку в чорний горошок, у світло-блакитні джинси.

Наразі місцезнаходження обох дівчат невідоме. Мобільних телефонів розшукувані не мали при собі.

Працівники поліції звертаються до всіх, кому щось відоме про місце перебування розшукуваних, з проханням повідомити про це до поліції або на лінію "102".




Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp