Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Між закарпатцями виник конфлікт

17 вересня 2017 р., 13:21

Втрутилася поліція.

Аби запобігти біді.

Учора в місті Свалява стався побутовий конфлікт між жителями місцевого поселення та групою жителів Великого Березного. Учасників конфлікту встановлено. Поліція не допустила продовження бійки, затримавши у Перечині групу чоловіків з Великоберезнянщини, які їхали у Сваляву на підмогу своїм землякам Учора, 16 вересня, о 15.22 год. в поліцію надійшло анонімне повідомлення про те, що в місті Свалява на вул.Гірській, в тамтешньому поселенні відбувається бійка. 

На місце події прибули правоохоронці. У ході перевірки була отримана інформація про можливе продовження конфлікту. Завдяки оперативно-профілактичним заходам, проведеним на території Перечинського району, розвиток конфлікту вдалося припинити. Близько 19.35 год. в місті Перечин на вул. Ужанській місцеві правоохоронці разом із спецпризначенцями з Ужгорода зупинили автомобілі, в яких їхали три десятки чоловіків. Усі вони є жителями Великого Березного та району. У двох машинах поліція знайшла зброю. Зокрема, 14 патронів до мисливської рушниці, пістолет, схожий на пневматичний, 6 дерев’яних біт, дві металеві труби. Вилучені речі направлено на експертизу. Матеріали внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини справи з’ясовують слідчі. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Вася 17.09.2017 15:36 IP: 152.228.55.37
Якщо бються два крокодили, хіба варто іх розборняти

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp