Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У кіноконкурсі номінований фільм закарпатських авторів

17 вересня 2017 р., 15:00

Поборються

Знай наших.

Новий фільм режисера В’ячеслава Бігуна та сценариста Олександра Гавроша «Останній солдат» номіновано до програми Національного конкурсу «Сучасне українське кіно (СУК)» в межах Міжнародного фестивалю «Гогольfest», повідомляють його організатори та Спілка кінематографістів України.

Фільм показує як перший оптиміст і останній солдат Другої світової війни 600-літньої Закарпатської Дубрівки, 91-річний шахіст і бібліотекар Юрій Куруц оспівує епічну історію свого життя, рідного краю та любовні пригоди.

Показ стрічки, спеціальну 20-ти хвилинну версію якої включено до неігрової програми Конкурсу, заплановано на 17 вересня. Автори планують пізніше окремо представити розширену версію фільму на спеціальному прем’єрному показі.

До складу відбіркової комісії увійшли: режисер і співзасновник «СУК» Філіп Сотниченко, режисерка Катерина Горностай, кінокритик і режисер Станіслав Битюцький, продюсерка та програмна координаторка ОМКФ Ельміра Асадова.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp