Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті розгорнули намет полісмени (ФОТО)

17 вересня 2017 р., 18:02

У місті над Латорицею зупинились поліцейські охорони, у Парку Перемоги, де якраз розгорнувся унікальний фестиваль.

Відвідувачі фестивалю мали нагоду не тільки розважитись, а й дізнатись корисну інформацію про те, як уберегти своє помешкання від «домушників».

{g}

- Майнові злочини залишаються найпоширенішими. Варто подбати про безпеку свого майна,- кажуть поліцейські охорони мукачівцям.

Жителі та гості міста консультувалися з інспекторами центру технічного обслуговування щодо розміщення охоронних приладів у конкретних випадках. Також містянам повідомили про старт акції «Квартира під охорону», за умовами якої надається 50% знижка.

-Не зволікайте, з 15 по 30 вересня 2016 року у вас, як і у жителів усієї України, є можливість обладнати своє помешкання охоронною сигналізацією поліції охорони зі знижкою 50% на монтажні роботи, - розповіли поліцейські охорони вже наступного дня жителям Чопу.

Жителі найменшого містечка країни, у день приїзду якраз розпочинали святкування Дня міста. Однак радо спілкувалися з поліцейськими охорони, фотографувалися, а для наймолодших відвідувачів поліцейські підготували повітряні кульки. Основна мета подорожі інформаційного намету – надати жителям нагоду прямо на місці намету заповнити заявку на участь у акції «Квартира під охорону». І варто додати, протягом двох днів подорожі жителі заповнили - 7 заявок.

А вже 19 вересня мобільний намет поліції охорони Закарпаття працюватиме на центральній площі м.Берегово.

Важлива інформація: Для учасників АТО діє спеціальна пропозиція, а саме, знижка на монтажні роботи у розмірі 75%, тож не зволікайте.

У разі виникнення запитань щодо послуг поліції охорони телефонуйте:

0 800 502 220

Київстар 097 050 22 20

Lifecell 073 050 22 20

Vodafone 099 050 22 20

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні, дзвінки з мобільних телефонів – згідно умов Вашого тарифного плану. Лінії працюють цілодобово.



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp