Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Негода наробила біди на Рахівщині та Тячівщині

18 вересня 2017 р., 08:35

На щастя, постраждалих немає

В неділю (17.09) близько 19-ї години по гірських Рахівському й Тячівському районах Закарпаття пронісся буревій. Шквальні пориви вітру повалили дерева, які пошкодили лінії електропередач та покрівлі приватних будинків і соціальних об’єктів.

Станом на 20.30 практично весь Рахівський район знеструмлений, крім того без світла залишається ряд сіл Тячівщини. У с.Білин (Рахівщина) потужний вітер повністю зніс дахи на трьох приватних будинках і ще на кількох пошкодив.Поблизу Білина дерево впало на залізничну колію, рух дизельного потягу «Рахів – Івано-Франківськ» тимчасово припинено. У Верхньому Водяному повалене буревієм дерево пошкодило покрівлі лікарні й близько десяти приватних будинків, пошкоджений також дах у лікарні смт. Ясіня. У кількох селах дерева перекрили рух автотранспорту.

– Інформації про постраждалих внаслідок негоди немає, – повідомляє Геннадій Москаль. – Рятувальники та аварійні бригади енергетиків уже виїхали на місце й почали відновлювальні роботи. Ситуація знаходиться під постійним контролем обласної та районних держадміністрацій.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp