Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потурання перевізникам - це не вихід

9 липня 2014 р., 14:12

УДАРна молодь Ужгорода виступає проти чергового подорожчання проїзду в маршрутних таксі Ужгорода. Кажуть, що немає за що платити стільки.

Члени ужгородського міськвиконкому прийняли рішення про чергове підняття вартості проїзду в маршрутному транспорті до 3 гривень. За це віддали свої голоси 12 членів виконкому. 

Позиція молодіжки УДАРу: будь-яке підвищення - хибний крок. 

«Ми протягом кількох днів моніторили 14, 21 і 10 маршрути, вели облік пасажирів, облік пільговиків і прийшли до висновку, що все далеко не так, як про це заявляють перевізники. Попередні 2 підвищення тарифів на проїзд жодних покращень в якості послуг не принесли. Але нам знову обіцяють покращення в маршрутках після того, як вартість зросте. Я дуже сумніваюся, що зараз буде інакше. Місту потрібен комунальний транспорт, а не потурання перевізникам», - заявив куратор молодіжки УДАРу Денис Ман.

ужгородка 09.07.2014 14:55 IP: 64.111.124.91
Згідна із заявою куратора Дениса Мана. Перевізники думають, як максимально набити кишені,якщо їм вже давно не вигідні перевезення, то чого ними займаються. Ніхто не думає про простих людей, всі чиновники і перевізники їздять на власних авто.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp