Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рівненщині конфлікт у селі закінчився стріляниною, є загиблий

19 вересня 2017 р., 08:57

У чоловіка виник конфлікт з місцевими жителями села Грабунь.

У Рівненській області в селі Грабунь сталася стрілянина, в результаті якої одна людина загинула, ще одна поранена. Як повідомляє обласна поліція, близько 1:00 понеділка, 18 вересня, медики повідомили про смерть чоловіка внаслідок вогнепального поранення.

становлено, що п'яний 20-річний житель села Дроздинь напередодні ввечері приїхав у село Грабунь до своєї дівчини, де у нього виник конфлікт з місцевими жителями. В результаті зіткнення постраждав присутній підліток, за нього заступився 22-річний односельчанин і завдав у відповідь гостю тілесні ушкодження.Хлопець, у свою чергу, зателефонував знайомим, більше десятка яких на мотоциклах приїхали в село Грабунь "і відразу вирушили до будинка кривдника"."Розлючені молодики почали бити вікна в будинку, тому господар дістав мисливську гладкоствольну рушницю і вистрілив у їхній бік. Внаслідок пострілу вогнепальне поранення черевної порожнини отримав 23-річний житель села Дроздинь, який стояв осторонь і безпосередньої участі в сутичці не брав. Медики швидкої, які прибули за викликом, лише констатували смерть чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp