Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородських велосипедистів пригощали кавою (Фото)

20 вересня 2017 р., 08:35

У рамках Європейського тижня мобільності

Ужгородців, які їхали на роботу велосипедом, сьогодні на набережній Незалежності пригощали кавою та печивом - таку акцію у рамках «Європейського тижня мобільності» провели представники ГО “ФОРЗА”. Крім того, велосипедистам роздавали різноманітні значки, наліпки на велотематику, світловідбиваючі стрічки та просто бажали гарного настрою.

Нагадаємо, Європейський тиждень мобільності – загальноєвропейська ініціатива, спрямована на покращення стану довкілля і умов життя в громадах. Щороку з 16 по 22 вересня його святкують у кількох тисячах міст Європи, щоб показати, що використання приватних автомобілів потрібно зменшувати, а громадського транспорту і велосипедів – збільшувати.

В Ужгороді, упродовж тижня проходять різноманітні акції, конкурси, велозаїзди для дітей різного віку, у кількох школах проводять "велогодини", де учням ширше розповідають, що таке "Європейський тиждень мобільності", популяризують велорух, здоровий спосіб життя.

{g}

22 вересня в Ужгороді на вулиці Льва Толстого відбудеться День без автомобіля з різноманітними майстер-класами, виставками, порадами з ремонту велосипедів та як убезпечити велосипед від крадіжки, консультаціями медиків та іншим. У цей день, із 10 до 17 години, вулиця Льва Толстого буде вільна для їзди на роликах, дошці, велосипедах і закрита для руху автомобілів.

Європейський тиждень мобільності в Ужгороді завершать на День міста, 23 вересня.


Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp