Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород ярмаркує (ФОТО)

22 вересня 2017 р., 13:05

З нагоди Дня міста

Буде гучно.

{g}

В історичному центрі «Совине гніздо» в Ужгороді стартувала 16-та Міжнародна туристична виставка-ярмарок „Тур’євроцентр – Закарпаття 2017”. Захід урочисто відкрили керівники краю – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

Виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття», це своєрідний «майданчик» для спілкування фахівців у сфері туризму, а також іміджевий захід із просування туристичного продукту Закарпатської області. Цьогоріч участь у традиційному щорічному заході беруть шістьдесят представників з різних областей України, а також Угорщини, Словаччини, Чехії та Румунії. Туристичний потенціал Закарпаття представлено в розрізі міст і районів.

Серед учасників – суб'єкти туристичної діяльності, готельні комплекси, туристичні оператори, туристично-інформаційні центри, представники сільського туризму Закарпаття, винороби та народні умільці.

В межах виставки-ярмарку відбудуться дегустації, майстер-класи, презентація різноманітних видів туризму, а також ділові зустрічі представників галузі.
Виставка-ярмарок «Тур’євроцентр Закарпаття - 2017» триватиме на території історичного центру «Совине гніздо» в Ужгороді і завтра, 23 вересня.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp