Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція нагадує про "Квартиру під охороною" (ВІДЕО)

23 вересня 2017 р., 15:00

Акція триває

Від поліції охорони.

За дорученням Національної поліції України та з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам з 14 вересня по 30 вересня 2017 року поліція охорони проводить осінню соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону-2017».

У зазначений період підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, а точніше – ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконують за половину їх вартості.

Крім того, учасникам антитерористичної операції на Сході України Поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-ти відсотковою знижкою на монтажні роботи.

Варто додати - майнові злочини є одними з найпоширеніших в Україні. А як показує статистика, «домушники» рідше посягають на майно під охороною.

- Структура охорони в органах МВС існує вже 65 роки. В умовах сьогодення поліція охорони –це група фахівців, які вправно і вміло виконують покладені на них обов’язки. Як тільки злодій намагається пробратися у помешкання, що під охроною, на пульт централізованого спостереження надходить сигнал «тривога», а професійний наряд групи затримання вже в дорозі. Перевага поліції охорони перед іншими недержавними охоронними структурами у тому, що лише наряди нашої служби виїжджають на затримання із вогнепальною зброєю, а також перебувають в єдиній дислокації з підрозділами ГУ НП,- розказав Сергій Лисенко.

Окрім того заступник начальника УПО в Закарпатській області розповів і про поширені методи проникнення, та як себе уберегти від квартирних крадіжок. Детальніше - у відео.







Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp