Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Любителя "кайфу" затримали на Закарпатті

23 вересня 2017 р., 15:20

Полісмени

Мешканець села Фанчиково зберігав у своєму авто синтетичний наркотик. За даним фактом розпочато слідство. Поліція відкрила кримінальне провадження

Під час санкціонованого судом обшуку, за місцем проживання 32-річного фігуранта кримінального провадження, поліцейські Виноградівського відділення поліції, спільно з працівниками сектору кримінальної поліції Виноградівщини, знайшли та вилучили наркотичні речовини.

Мешканець села Фанчиково підозрюється у вчиненні правопорушення за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою).

За місцем проживання підозрюваного поліція розшукала наркотичні речовини, а саме 150 грамів метамфетаміну. Наркотики чоловік приховував у полімерній пляшці у своєму авто. Речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Слідство у справі триває.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Щодо підозрюваного вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp