Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві перевіряють законність встановлених МАФів

24 вересня 2017 р., 18:45

Днями у міськраді засідала комісія по упорядкуванню розміщення на території місьради тимчасових конструкцій

Комісія розпочала роботу з визначення наявності, зовнішнього вигляду та законності розміщення на території об’єднаної територіальної громади тимчасових конструкцій – малих архітектурних форм (МАФ), що використовуються фізичними особами – підприємцями для надання послуг, господарської діяльності, торгівлі тощо та стану оплати вказаними підприємцями до міського бюджету плати за використані земельні ділянки, – повідомляють у міськраді.

Також додають, що комісією нараховано 14 МАФів, 38 білбордів та 29 сітілайтів.

Наступним кроком стане вивчення документації та перевірка наявності договорів оренди. Далі питання виноситимуть на розгляд адміністративної комісії.

У ініціаторів такої роботи, іршавської районноїорганізації політичної партії “Об’єднання САМОПОМІЧ” додають:

“Виявляється, в Іршаві працює купа МАФів без офіційних дозволів, хаотично і без таких же дозволів встановлено велику кількість біг-бордів та сіті-лайтів. Нам постійно говорять, що бізнес платить податки в бюджет міста, наповнює його.Але, коли торкнутися питання глибше-бачимо тільки наповнення власних кишень, самоуправство і вседозволеність. Добре, що ця проблема починає турбувати і міську раду, яка видала розпорядження щодо утворення і роботи комісії, котра має розставити всі крапки в цьому питанні.До комісії увійшов депутат від Самопомочі Віталій Собко, який з працівниками міської ради здійснив об’їзд міста для того, щоб скласти перелік встановлених споруд і з’ясувати законність їх розміщення. Не всі депутати мають бажання брати участь у таких комісіях адже відстоюючи інтереси громади мимоволі стаєш ворогом, бо порушуєш чиїсь фінансові інтереси. Депутат у своїй роботі має забути про особисте і працювати для людей, які його обрали, тим більше коли іде мова про наповнення бюджету міста.” – повідомляють на своїй офіційній сторінці у соцмережі фейсбук.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp