Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Білий дім: США не оголошували війну, але продовжать тиснути на Пхеньян

26 вересня 2017 р., 10:29

Це зазначила під час брифінгу речниця Білого дому Сара Сандерс

"Ми не оголошували війну Північній Кореї. Чесно кажучи, ці твердження є абсурдом", - наголосила офіційний представник адміністрації президента США.

Коментуючи погрози з боку офіційного Пхеньяна, вона підкреслила, що для будь-якої країни ніколи неприпустимо збивати літаки іншої країни, які перебувають над міжнародними водами.

"Наша мета залишається незмінною – ми продовжуємо шукати шляхи мирної денуклеаризації Корейського півострова. На цьому ми зосереджуємося, максимально застосовуючи як економічний, так і дипломатичний тиск", - підкреслила речниця Білого дому.

У понеділок глава зовнішньополітичного відомства Північної Кореї Рі Йонг Хо звинуватив США у розв'язанні війни проти КНДР.

"Весь світ повинен чітко пам'ятати, що це США перші оголосили війну нашій країні", - заявив він. Представник режиму додав, що КНДР "має повне право вживати контрзаходів", у тому числі право збивати стратегічні бомбардувальники Сполучених Штатів, навіть якщо вони не знаходяться в повітряному просторі Північної Кореї.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp