Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські поліцейські проінформували краян про проведення акції "Квартира під охорону"

26 вересня 2017 р., 13:45

Днями поліцейські охорони розгортали свій інформаційний намет у містах Хусті та Виноградові

Біля поліцейських охорони завжди було людно - жителі з цікавістю підходили до правоохоронців, дізнавалися про акцію «Квартира під охорону 2017», дехто ділився і своїм прикрим досвідом майнових злочинів.

- Я живу у приватному будинку, і якось вночі почула дивний шум у одній із кімнат. Але знаєте, значення цьому не надала, а коли зранку прокинулась, то не повірила своїм очам - в будинку все перевернуто. Шукали гроші – не знайшли, відтак винесли мої коштовності , - розповіла жителька Хуста. Власне, вона стала однією із перших, хто подав заявку на охорону.

Вже наступного дня намет Управління поліції охорони в Закарпатській області вирушив у Виноградово. Усі бажаючі мали нагоду дізнатися про спектр послуг, які пропонує поліція охорони: про вартість, переваги встановлення сигналізації у помешканнях.

Жителі та гості міста консультувалися з інспекторами центру технічного обслуговування щодо розміщення охоронних приладів у конкретних випадках. Також містянам повідомили про старт акції «Квартира під охорону», за умовами якої з 15 по 30 вересня 2017 року громадянам надається 50% знижка на монтажні роботи при встановленні охоронної сигналізації.

- Жителі не повинні забувати про безпеку власного майна. А ми сьогодні тут, аби максимально розказати, як уберегтись від посягань «домушників». Приємно зазначити, що жителі Виноградова справді піклуються про своє майно, - розповів командир взводу нарядів реагування Управління поліції охорони в Закарпатській області Василь Балог.

Спілкувалися поліцейські і з учасниками АТО, адже для них діє акція на тих самих умовах, але знижка надається у розмірі 75%.

Розповідали поліцейські охорони краянам і про те, як сплатити послуги охорони прямо вдома.

- Наші клієнти можуть сплатити встановлення охоронної сигналізації онлайн! Зробити це можна на офіційному сайті поліції охорони. Там є спеціальна рубрика – оплата послуг, - зауважили поліцейські охорони.

Шановні краяни! До завершення осінньої акції «Квартира під охорону» залишились лічені дні, тож не зволікайте!
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp