Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині у ДТП ледь не загинули двоє дітей! (ФОТО)

10 липня 2014 р., 13:03

На щастя чи на біду, удар "прийняв" перед легковика, а тому діти, які знаходили на задньому сидінні, не постраждали. Однак з численними політравмами до лікарні відправили двох жінок з "першого ряду".

9 липня о 17:23 бійці ДСНС Державного пожежно-рятувального поста с. Нижні Ворота Воловецького району поспішали на допомогу потерпілим у дорожньо-транспортній пригоді. 



ДТП сталася на 703 кілометрі автошляху міжнародного значення Київ-Чоп в районі села Латірка. Причини зіткнення двох автомобілів: легковика «Daewoo Sens» під керуванням 30-річної львів’янки та вантажівки «Mercedes-Benz» під керуванням 32-річного мешканця Волинської області з’ясовують правоохоронці. 

Внаслідок аварії травмувалися: водійка легковика та її супутниця. Обидвох жінок з політравмами середнього ступеню важкості госпіталізовано до Воловецької ЦРЛ. 

30-річну потерпілу пасажирку з понівеченого автомобіля визволяли рятувальники. Професіонали за допомогою спеціального обладнання розрізали передню частину транспортного засобу й деблокували потерпілу з машини та передали до рук медиків «швидкої». 

На момент зіткнення транспортних засобів, на задньому сидінні «Daewoo Sens» у спеціальних кріслах знаходилося й двоє неповнолітніх дітей. На щастя, малеча не постраждала.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp