Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірщина живе за рахунок землі

10 липня 2014 р., 13:26

Вагомий внесок у бюджет району приносить користування землею.

Фахівці ДПІ у Міжгірському районі поінформували, що в районі наразі нараховується 198 землекористувачів – фізичних осіб-підприємців, 142 – юридичні особи та 18877 громадян.

Надходження по платі за землю є одним із суттєвих джерел формування місцевих бюджетів. Так, за січень – червень 2014 року до бюджету Міжгірщини надійшло понад 1 млн. 133 тис. грн. плати за землю. Це на 191 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

– Щорічно в нашій державі надходження податків зростають у порівнянні з попереднім роком. Але це не означає посилення податкового тиску на суб’єктів підприємництва, які працюють легально. Вони більше заплатять у бюджет, якщо результати їхньої діяльності покращаться й збільшиться об’єкт оподаткування. Вже розпочався процес стабілізації економіки, і більшість підприємств нарощує обсяги виробництва, отримуючи прибутки і сплачуючи податки, – зазначили фахівці ДПІ у Міжгірському районі.
За матеріалами ДПІ у Міжгірському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp