Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві відбудеться масштабний ІТ-фестиваль Tetriх

28 вересня 2017 р., 11:19

4-8 жовтня

4-8 жовтня в Києві відбудеться масштабний ІТ-фестиваль Tetriх, що об’єднає в одному просторі найкращі кар’єрні можливості світу IT та hi-tech.

Обери найцікавіше для себе:
Ярмарок вакансій – місце, де усі плани та мрії стануть реальністю за участі найкращих компаній-роботодавців. Круті проекти, стажування, програми, технічні та нетехнічні вакансії для спеціалістів різного рівня від топ компаній чекають на Вас 4-5 жовтня!

Насичений лекторій «IT future» про досягнення українців у сфері IT, кар’єру в компаніях та розробку власних проектів, що допоможе знайти себе та відкрити нові горизонти.

Хакатон «Business Intelligence» з унікальними кейсами та окремим призовим фондом від наших партнерів – безцінний досвід для тих, хто не боїться проявити свої здібності та спроможність до teamwork. Збирай команду та приходь випробувати себе 6-7 жовтня!
Startup Challenge – подія для справжніх інноваторів. Маєш круту ідею, але бракує
коштів, досвіду чи однодумців? Приходь і розкажи про неї, ми обов’язково оцінимо та підтримаємо найкращих.

Brain-олімпіада з математичної логіки та креативності: позмагайся сьогодні, щоб завтра компанії змагались за тебе! Інтерактивна лаунж-зона з VR-games, робототехнікою та іншими Hi-tech та old school розвагами не дасть тобі засумувати!

Захід відбудеться за адресою Глушкова 4Г та 4Д

Вхід на подію безкоштовний, реєстрація за посиланням.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp