Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Геннадій Москаль відзначив ужгородську вчительку "Золотим ведмедиком"

28 вересня 2017 р., 16:20

18 освітян отримали педагогічну премію імені А. Волошина

Сьогодні, 28 вересня, в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти. Представників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів з усієї області з професійним святом привітав керівник краю Геннадій Москаль. Він також вручив педагогам премії та відзнаки.

Вчителька з Ужгорода – Вікторія Биркович, яка увійшла у п’ятірку кращих педагогів України за результатом національного конкурсу Global Teacher Prize Ukraine, отримала від Геннадія Москаля найвищу відзнаку Закарпатської облдержадміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» (у народі – «Золотий ведмедик»). Також 18 освітянам, запропонованих педагогічними колективами у районах та містах області, керівник краю вручив педагогічну премію імені Августина Волошина, яка становить 5 тисяч гривень.

Крім того, директор Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти Тетяна Палько отримала нагрудний знак «Василь Сухомлинський» від Міністерства освіти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp