Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перечинські школярі пішли в поліцію (ФОТО)

29 вересня 2017 р., 13:00

Цікаво і пізнавально

Під час відвідин закарпатської поліції четвертокласники закарпатської школи ознайомилися зі специфікою роботи екстреної лінії, побували у музеї, послухали оркестр, а також дізналися, як поводити себе у ситуаціях, коли дорослих поряд немає.

{g}

28 вересня, до Головного управління Нацполіції в Закарпатській області навідалися учні 4-В класу Перечинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. У рамках екскурсії управлінням дітлахам показали, як працює служба 102 і розповіли, чому не варто пустувати, телефонуючи на екстрені номери. Крім того, школярі довідалися, чим займається ситуаційний центр поліції та що входить до повноважень його представників. Навідалися діти і до музею Нацполіції. Там, за сприяння директора музею Івана Пранничука, діти змогли ознайомитись із видами зброї, посидіти на раритетному мотоциклі, а також приміряти на себе головні убори правоохоронців. 

У якості сюрпризу сектор ювенальної превенції, який виступив ініціатором цієї зустрічі, організував для діток короткий концерт оркестру Нацполіції Закарпаття. Музиканти зіграли кілька композицій, після чого до слова запросили представника підрозділу поліції, що займається вибуховою технікою. Богдан Лях розповів дітям, чого не слід робити, якщо вони знайшли підозрілий предмет, та як уберегти своє життя, а також життя оточуючих у такі моменти. На завершення екскурсії слово взяла старший інспектор сектору ювенальної превенції поліції Закарпаття Лідія Мацецка. Вона застерегла діток від необачних вчинків, а також спілкування з незнайомцями. Дітки ж, котрим випала нагода на власні очі побачити роботу поліції зсередини, залишися у захваті від екскурсії. У майбутньому сектор ювенальної превенції продовжить роботу за цим напрямком, адже від правильного виховання дітей тепер, залежатиме їх поведінка за 10-20 років. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp