Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про "Квартиру під охорону" дізналися і ужгородці (ФОТО)

1 жовтня 2017 р., 10:00

У рамках акції.

 

«До кінця осінньої акції від поліції охорони, що дає можливість зекономили на охороні власного помешкання, залишились лічені дні!». Про це поліцейські охорони Закарпаття розповіли жителям Ужгорода.

Громадяни можуть заощадити суттєву суму, замовивши монтаж сигналізації саме в акційний період. Кожному клієнту працівники поліції охорони обіцяють безкоштовну консультацію, під час якої порадять ефективну схему охорони для індивідуального помешкання, а також надійний захист оселі з підключенням до Централізованого пульту Управління поліції охорони.

Жителі Ужгорода з цікавістю спілкувалися з поліцейськими охорони, запитували про те, як стати учасником акції, які послуги надає поліція охорони та за яким принципом працюють поліцейські.

- Як же працює система охорони від УПО? Тут немає нічого складного. У разі спроби зловмисників проникнути до Вашого помешкання, на пульт надійде сигнал «Тривога». Наряд реагування в складі підготовлених та належно озброєних поліцейських за лічені хвилини прибуде на місце події та затримає злодія, - розповів поліцейський Ростислав Ільницький.

Всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону», під час якої підрозділи УПО зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, продовжується і буде діяти до 30-го вересня включно. Тож не зволікайте!

Для довідки телефонуйте: 0800502220, 0970502220, 0730502220, 0990502220.



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp