Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МВС Іспанії заявило про 431 пораненого поліцейського в Катало

3 жовтня 2017 р., 08:31

Кількість постраждалих у результаті референдуму в Каталонії зросла в понеділок, 2 жовтня.

Під час голосування на референдумі про незалежність Каталонії 431 офіцер поліції і цивільної гвардії Іспанії отримав травми. 

Про це повідомляє Europa Press з посиланням на МВС Іспанії.У відомстві зазначили, що кількість постраждалих зросла в понеділок, 2 жовтня, коли стало відомо про всі удари, синці, подряпини і навіть укуси, які правоохоронці отримали в зіткненнях під час виконання судового рішення про блокування дільниць.Так, у неділю, 1 жовтня, влада Іспанії спочатку повідомляла про 11 поранених силовиків, потім про 39 постраждалих поліцейських і членів цивільної гвардії.

Спочатку Женералитат повідомив про 38 постраждалих. О 2-й год. дня (за місцевим часом) Женералитат нарахував понад 300 поранених. Ще за кілька годин їхня кількість перевищила 450 осіб. Після закриття дільниць їх було вже понад 750, на ранок кількість постраждалих знову зросла. За останніми даними, кількість постраждалих майже досягла 900 осіб.Нагадаємо, раніше уряд Каталонії повідомив, що в зіткненнях з поліцією, яка намагається перешкодити проведенню референдуму щодо незалежності регіону, постраждали 337 осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp