Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Парламент Каталонії в понеділок обговорить питання про незалежність

5 жовтня 2017 р., 09:57

Запустити процедуру повинен глава уряду автономії.

Парламент Каталонії планує розглянути питання про незалежність від Іспанії 9 жовтня 2017 року. Про це з посиланням на La Vanguardia передає РБК Україна.

Очікується, що 9 жовтня на пленарному засіданні каталонський парламент обговорить результати референдуму про незалежність, а також вирішить питання її проголошення.Крім того, представники двох партій вимагають дозволити виступ глави уряду автономії Карлеса Пучдемона, який повинен оголосити остаточні підсумки голосування і план виконання рішення референдуму.Варто зауважити, що за каталонським законом про референдум саме Пучдемон повинен запустити процедуру проголошення незалежності. Після цього її повинен схвалити парламент автономії.Нагадаємо, в Каталонії 1 жовтня відбувся референдум про незалежність, який не визнає іспанський уряд.У зв'язку з цим глава уряду Каталонії заявив, що регіон проголосить незалежність від Іспанії протягом кількох днів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp