Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На залізничному переїзді зловили 6 неслухняних водіїв

11 липня 2014 р., 09:55

Тому що ті не хотіли виконати всі правила перетинання переїзду.

ДАІ Мукачівщини проводить комплекс профілактичних заходів “Увага! Залізничний переїзд”, з метою посилення дисципліни водіїв транспортних засобів та інших учасників дорожнього руху під час руху через залізничні переїзди. 

Протягом одного дня працівниками державтоінспекції у ході проведення комплексу профілактичних заходів було виявлено та задокументовано 21 факт порушень ПДР, з них 6 - порушень правил проїзду залізничних переїздів. 

З самого ранку у мукачівські державтоінспектори заступили на патрулювання для профілактичної роботи біля залізничних переїздів. Залізнична колія не раз ставала місцем гучних ДТП в Україні, не виняток і Закарпаття. Причина: необачність і самовпевненність водіїв при перетині переїздів. 

Ще більша небезпека при перетині нерегульованого залізничного переїзду. Адже крім сигналізації, ніщо не спинить водія. На водіїв-порушників, згідно з оновленими правилами дорожнього руху, очікує неабияке покарання. 

Інспектори Державтоінспекції закликають водіїв бути обережними при перетині залізничного переїзду та пам’ятати, що вони відповідальні за своє життя та життя своїх пасажирів. У рамках проведення вищевказаних заходів, працівники державтоінспекції також перевіряють дотримання водіями та пішоходами правил проїзду залізничних переїздів та документують допущені порушення. 

Крім цього, перевіряють справність переїзної сигналізації, експлуатаційний стан шлагбаумів, зовнішнього освітлення, покриття проїзжої частини до переїздів, технічних засобів організації дорожнього руху тощо.

 −Найпоширенішими видами порушень Правил дорожнього руху при проїзді залізничних переїздів є: проїзд залізничного переїзду на заборонений сигнал світлофора, рух через переїзд при закритому шлагбаумі, невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки, здійснення обгону на переїздах, − розповідає т.в.о. начальника ВДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Іван Матіко. − Водії, нехтуючи безпекою дорожнього руху, грубо порушують правила залізнично-дорожніх переїздів, незважаючи на те, що неуважність та самовпевненість може коштувати життя. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp