Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Деяк пояснив причину нічної бійки (ФОТО, ВІДЕО)

5 жовтня 2017 р., 15:41

Деталі - випливають

Як ми уже повідомляли, сьогодні вночі в Ужгороді вчинили дебош. пізніше з’ясувалося, що до пригоди причетний очільник "Карпатської Січі" Тарас Деяк. Чоловік пояснив "Закарпаттю онлайн", що все це було реакцією на побиття їх побратима.

"Закарпаття онлайн" ексклюзивно отримало інформацію про причини резонансного конфлікту від іншої його сторони – керівника "Карпатської Січі" Тараса ДеякаСьогодні в деяких закарпатських ЗМІ з'явилася інформація і відео, в яких йшлося про силовий конфлікт за участю членів організації "Карпатська Січ". Розповсюджені відео і інформація викликали більше запитань, аніж дали відповідей з приводу того, що відбулося насправді.

Як інформує на своїй сторінці Управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева, "вночі, близько 2:00, патрульні отримали виклик про те, що в одному з розважальних закладів Ужгорода невідомі виламують ногами двері та погрожують іншим відвідувачам.

За словами заявниці, нападники намагалися проникнути всередину, при цьому погрожуючи фізичною розправою та на заваді їм став один з присутніх, який утримував вхід.

Вчинивши погром у закладі чоловіки покинули місце пригоди.

Передавши орієнтування усім екіпажам, по гарячих слідах, патрульним вдалося знайти та затримати підозрюваних.

Під час затримання правопорушники агресивно поводилися, чинили активний опір та погрожували фізичною розправою інспекторам патрульної поліції у подальшому. У ході поверхневої перевірки у них знайшли предмети схожі на ножі та балончики зі сльозогінним газом.

Характер скоєних правопорушень передбачає кримінальну відповідальність за статтями 296, 263, 342 та 125 ККУ, тому деталі події з’ясовують слідчі."

Редакції Закарпаття онлайн вдалося додзвонитися до одного з учасників конфлікту – очільника організації "Карпатська Січ" Тараса Деяка і взяти ексклюзивний коментар з цього приводу.

Як повідомив Т.Деяк, приводом до конфлікту стало жорстоке побиття їхнього побратима окремими відвідувачами вказаного закладу. З його слів, того били навіть стільцем по голові, у підсумку чого медиками довелося накладати на рани на голові 6 швів. Коли побратими, які, зі слів Т.Деяка, перебували неподалік, поблизу 1-ї школи, побачили скривавленого товариша, вони кинулися шукати його кривдників.

Те, що відбувалося в зазначеному закладі далі, видно на відео.

Т.Деяк називає конфлікт провокацією і вказує на те, що не публіковано відео тієї частини, де йдеться про побиття товариша. І наголошує на тому, що коли його і його товариша, мешканця села Кам'янське на Іршавщині Богдана Чедрика, вже затримала поліція, до них підходив один з провокаторів і неодноразово повторював: "Ну що, патріотікі, попалися?!", та "Ну що, "Карпатска Січ", тепер вам п***а". Те, що серед "опонентів" справді були особи, що поводилися провокативно, видно з відео з затримання, що його опублікувало Мукачево.нет.

Зі слів Т.Деяка, учасників конфлікту з протилежного боку правоохоронці не затримували.

На те, що ситуація справді була певною мірою провокативною, вказує той факт, що відео і світлини з місця події, які односторонньо висвітлюють конфлікт, ще до офіційного висвітлення події опинилися в розпорядженні одного з "жовтих" закарпатських ЗМІ, "русинсько" орієнтації.

Варто пам'ятати, що цей конфлікт відбувся на тлі угорсько-українського політичного протистояння щодо мовних аспектів закону про освіту і точно буде використаний для нагнітання ситуації.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp