Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Намагаються врегулювати черги вантажівок

8 жовтня 2017 р., 16:15

На ПП "Ужгород"

Понад 350 транспортних засобів - таке накопичення спостерігається наразі на виїзному напрямку пункту пропуску «Ужгород». Насамперед, це пов’язано з вихідними, коли рух вантажівок територіїєю Словаччини обмежено, та постійним зростанням потоку автомобілів цієї категорії на Закарпатті. Незважаючи на значні черги, водії все частіше обирають маршрут руху саме через словацький кордон. Пункт пропуску «Ужгород» - єдиний на цьому напрямку, де здійснюють прикордонно-митне оформлення вантажівок.

З огляду на ситуацію, Державна прикордонна служба робить усе можливе для прискорення пропускних операцій з свого боку. Постійно здійснюється моніторинг обстановки та проводяться роз’яснення серед водіїв щодо причин виникнення накопичень. Керівництво Чопського загону провело робочу зустріч з Прикордонною Поліцією Словаччини. Як результат, суміжна сторона запустила додаткову рентгеноскануючу систему, адже такий вид контролю є обов’язковим для вантажівок. Також Держприкордонслужбою було направлено лист до Закарпатської облдержадміністрації та Національної поліції з метою налагодження взаємодії щодо підтримання громадського порядку в місцях скупчення автомобілів, забезпечення безпеки дорожнього руху та швидкого реагування у випадку будь яких надзвичайних та конфліктних ситуацій.

Разом з тим, Державна прикордонна служба просить водіїв вантажних автомобілів врахувати ситуацію, що склалась на українсько-словацькому кордоні, та за можливості, скоригувати маршрути руху до країн Європи. 



Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp