Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться open air арт-шоу «10 метрів твоїх можливостей» (ФОТО)

11 жовтня 2017 р., 17:20

Вже завтра

 

Завтра, 12 жовтня 2017 року, в Ужгороді в рамках Відкритого студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт» відбудеться унікальне open air арт-шоу під назвою «10 метрів твоїх можливостей», автором якого є молодий талановитий художник зі Львова Максим Скворцов.

Максим Скворцов народився у м. Полтаві в 1995 р. Закінчив Львівську національну академію мистецтв (кафедра «монументальний живопис»). У квітні 2017-го він пройшов відбірковий етап і став учасником ІІ Всеукраїнського студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт», який проходив в Ужгороді. Саме тоді обдарований юнак проявив себе неординарним підходом до виконання робіт, чим запам’ятався багатьом.

Уже за кілька місяців Максим вирішив представити свою нову роботу – «10 метрів твоїх можливостей», яку виконав у Львові 22 серпня цього року. Що цікаво, під час виконання шоу надихнувся молодий дизайнер-студент Львівської академії мистецтв Олег Гаврилів, який вирішив розробити колекцію одягу з принтами робіт Максима Скворцова.

Тож нове шоу Максима Скворцова відбудеться в Ужгороді на площі Театральній. Завтра художник має на меті за півтори години намалювати картину акриловими фарбами та маркерами на ватмані завдовжки в десять метрів. Гість проекту – Олег Гаврилів.

Дійство відбудеться просто неба на головній міській площі – Театральній. Початок – о 12.00.







Прес-центр конкурсу «Срібний мольберт» і фундації Brovdi Art

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp