Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зброя для України: в уряді кажуть, що рішення Трампа “не за горами”

12 жовтня 2017 р., 16:15

У США на високому політичному рівні підтримують рішення про надання Україні летальної зброї

Про це ефірі "5 каналу" заявила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

“З моєї подорожі до Сполучених Штатів і з візиту Президента України, який вів перемовини і з цього приводу теж, є повна підтримка на високому політичному рівні надання Україні летальної зброї у США. Очевидно, тут має бути прийняте остаточне рішення главою Сполучених Штатів. Я сподіваюся, що воно не за горами, і воно буде прийняте, через те, що є повна, двопартійна підтримка Конгресу і є підтримка на рівні очільників як оборонного, так і зовнішньополітичного відомства, і керівника Ради нацбезпеки США", - сказала віце-прем’єр.

"Я не буду називати дат, але я розумію, що насправді йде дуже предметна дискусія стосовно того, про що ж конкретно йдеться, про які конкретні види озброєння. Зрозуміла аргументація полягає в тому, що наявність такої прицільної, оборонної зброї дасть нам можливість зберігати життя нашим воякам", - зазначила вона.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp