Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Баранинська ТВК скасувала реєстрацію одного із кандидатів-"двійників"

12 жовтня 2017 р., 15:05

10-го жовтня

Баранинська сільська виборча комісія прийняла рішення про скасування реєстрації кандидата в депутати по виборчому окрузі №3 Івана Бисаги (самовисуванець) на підставі його письмової заяви від 9 жовтня.

Згідно з частиною 3 статті 47 Закону України «Про місцеві вибори» територіальна виборча комісія може скасувати рішення про реєстрацію кандидата в депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови, старости не пізніше ніж за 18 днів до дня голосування (до 10 жовтня включно).

Відповідно, за 26 депутатських мандати на виборах до сільської ради Баранинської ОТГ Закарпатської області змагатимуться 154 кандидати у депутати.

Нагадаємо, по третьому виборчому окрузі (село Баранинці) було зареєстровано кандидатів-самовисуванців з однаковими прізвищами - так званих «кандидатів-двійників»: Бисагу Юрія Юрійовича, Бисагу Івана Михайловича та Бесагу Юрія Петровича. Тепер, на окрузі залишилось двоє кандидатів зі схожими прізвищами: Юрій Бисага та Юрій Бесага.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp