Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті перевернувся автобус (Фото)

12 жовтня 2017 р., 15:55

У ньому їхали українські спортсмени

Вчора ввечері, близько 21.40 год, до чергової частини Воловецького відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортнупригоду неподалік с.Латірка.

На місці пригоди поліцейські слідчо-оперативної групи відділення встановили, що водій мікроавтобусу марки Mercedes-Benz на повороті не впорався з керуванням і з`їхав у кювет. Сам водій у аварії не постаждав. Внаслідок автопригоди травми отримали п`ятеро спортсменів, двоє з яких неповнолітні. Всі постраждалі, віком від 17, 18, 19 та 42-річний тренер самбо, були доставлені до Волівецької районної лікарні. Частину з них вжевідпущено додому після надання першої медичної допомоги.

Інші спортсмени, які не отримали травми під час аварії, пересіли на інший транспорт і поїхали до м. Нові Сад (Сербія) для участі у чемпіонаті світу з боротьби самбо серед юніорок, юніорів, юнаків та дівчат.

За фактом аварії слідчий відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.286 Кримінального кодексу України ( Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp