Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За 9 днів для закарпатського батальйону назбирали 579 тисяч (ДОКУМЕНТИ)

11 липня 2014 р., 18:37

Гроші для хлопців поки надходили тільки готівкою.

Як вам відомо, 2 липня була створені робоча група з питань сприяння батальйону територіальної оборони Закарпатської області, з відповідною наглядовою радою за розподілом грошей, які надходять для підтримки Закарпатського батальйону територіальної оборони. Аби усі кошти були ефективно і прозоро використані на потреби військових до робочої групи увійшли представники усіх районів області, громадських організацій, ЗМІ. 

З моменту створення робочої групи її членами було проведено прийом коштів від територіальних громад краю, установ та організацій, що зголосилися допомогти батальйону територіальної оборони. 

Станом на 11.07.2014 зібрано 579 921 грн. готівкою. 

{g}

Для безготівкового перерахунку коштів на потреби батальйону повідомляємо реквізити громадської організації, що здійснюватиме акумуляцію безготівкових поступлень на потребу батальйону за погодженням із наглядовою радою робочої групи та керівництва батальйону: Громадська організація "Асоціація пасажирів-осіб з обмеженими можливостями Закарпатської області" Банк одержувача: 

ПАТ "КБ "ГЛОБУС" МФО 380526 р/р 2600700108430 код одержувача: 38720843 

Станом на 11.07.2014 коштів на рахунок ГО "Асоціація пасажирів-осіб з обмеженими можливостями Закарпатської області" не надходило. 


У разі виникнення запитань чи пропозицій щодо діяльності робочої групи звертайтеся до відповідальних осіб робочої групи. 

Про подальшу діяльність робочої групи та використання коштів будуть надсилатися інформаційні повідомлення. 
Віктор Лазорик

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp