Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція Перечинщини розповіла про семестр роботи

11 липня 2014 р., 18:50

Міліціонери розглянули 2228 заяв та повідомлень, знайшли 11 безвісно відсутніх осіб.

На цьому тижні особовий склад Перечинського райвідділу міліції зібрався у залі нарад для того, аби підсумувати результати роботи за шість місяців поточного року. Керівники структурних підрозділів райвідділу відзвітували перед присутніми про те, чого вдалося досягти за звітній період. 

На нараді був присутній начальник УІАЗ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Михайло Свистак. 

Начальник штабу Перечинського райвідділу міліції Світлана Гойзан охарактеризувала криміногенну ситуацію на території Перечинського та Великоберезнянського районів, стан додержання вимог законодавства, спрямованого на профілактику вчинення правопорушень, проаналізувала показники роботи кожного підрозділу, визначивши позитивні моменти та проблемні питання, відмітивши, що актуальним у другому півріччі залишиться питання якості зібрання матеріалів слідчо-оперативними групами та оперативний супровід за кримінальними провадженнями з метою своєчасного прийняття відповідних рішень. 

За шість місяців цього року в Перечинський райвідділ міліції надійшло 2228 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та подій. Із них по 127 матеріалах прийнято рішення про притягнення осіб до адміністративної відповідальності, 328 матеріалів слідчими райвідділу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Порушень вимог обліково-реєстраційної дисципліни в частині прийняття рішень протягом доби, а також щодо розгляду звернень згідно Закону України «Про звернення громадян» не допущено. 

За звітній період в стані алкогольного сп’яніння на території Перечинського та Великоберезнянського районів було скоєно 19 злочинів, 39 - вчинено особами, які раніше вже скоювали злочини, зафіксовано 7 фактів скоєння хуліганства, 16 фактів скоєння злочинів в громадських місцях та 23 - на ґрунті побуту. 

Про роботу карного розшуку звітував начальник сектору Віталій Орловський. Він зазначив, що в цьому році працівниками карного розшуку особисто розкрито 49 кримінальних правопорушень. Знайдено 2 злочинців, які переховувалися від слідства та суду та встановлено місце перебування 11 безвісно відсутніх осіб. 

На обліку в Перечинському райвідділі міліції перебуває 18 неповнолітніх. Працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей притягнуто до адміністративної відповідальності 67 осіб, із них 1 - за торгівлю пивом, напоями неповнолітнім (ст.156 ч.2 КУпАП). Безпосередньо підрозділом розкрито 6 злочинів. 

В сфері економіки на території Перечинського та Великоберезнянського районів викрито 20 кримінальних правопорушень, з яких по 16 кримінальним провадженням особі повідомлено про підозру. 

Про роботу дільничних інспекторів міліції доповів начальник сектору Віталій Левинець. Зокрема, дільничними протягом звітного періоду до адміністративної відповідальності притягнуто 671 особу, із них 124 - за порушення антиалкогольного законодавства. Сектором розкрито 69 кримінальних правопорушень. 

У першому півріччі виявлено 9 кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом зброї, за якими особам оголошено про підозру та завершено досудове розслідування. Протягом звітного періоду по лінії дозвільної системи складено 22 адміністративні протоколи. Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей подякував особовому складу за сумлінну роботу. 

Окремим працівникам керівник вказав на необхідність активізувати свою діяльність за приоритетними напрямками, наголосивши на тому, що результати будь-якої роботи залежать, в першу чергу, від бажання працювати. Віктор Васильович зауважив, що завжди готовий підтримати і працювати з тими, хто дійсно хоче і має бажання трудитися на нелегкій правоохоронній ниві. І компромісів тут не може бути, - підсумував Віктор Васильович. 

Після завершення наради з начальником УІАЗ УМВС України в Закарпатській області Михайлом Свистаком мали змогу поспілкуватися жителі Перечинського та Великоберезнянського районів, адже в адмінбудинку райвідділу міліції він провів особистий прийом громадян. Зі своїми проблемами до полковника міліції зверталися, в основному, жителі Перечинщини. Загалом, громадян цікавили питання про наслідки розгляду заяв, з якими вони зверталися до міліції. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp