Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про нічні події в Ужгороді (ФОТО)

13 жовтня 2017 р., 11:25

Мали цієї ночі мали роботи вдосталь

Як ми уже повідомляли,  вночі були бійки та лунали постріли. Поліція тричі виїздила на вулицю Льва Толстого. Поліція прокоментувала події.

Ужгородські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нічної стрілянини, внаслідок якої постраждав мешканець Мукачівщини. Слідство у справі триває Вчора, 12 жовтня, близько 4-ї години ранку до ужгородських правоохоронців надійшло повідомлення від 38-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що по вулиці Льва Толстого чув звуки, подібні до пострілів. На місці події за вказаною адресою поліцейські виявили пістолет «Zoraki» з чотирма набоями, а також сліди крові. У ході розслідування працівники поліції встановили, що внаслідок інциденту постраждав 27-річний мешканець села Ключарки Мукачівського району. На даний час він знаходиться в лікарні. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Правоохоронці з’ясовують усі обставини справи та встановлюють осіб, причетних до події. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp