Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Загиблому в АТО закарпатцю присвоїли звання Героя України

14 жовтня 2017 р., 09:35

Відзнаку Президент передав батькам воїна

Президент Петро Порошенко за виняткову мужність і героїзм присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» 23-річному командиру розвідувального відділення 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади старшому солдату Олександру Капушу, який загинув у боях з російським агресором захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. Нагороду Глава держави передав батькам захисника Людмилі Князівні та Василю Івановичу.

Глава держави повідомив, що у лютому 2015 року під час виконання бойового завдання група розвідників, очолювана Олександром, мужньо обороняла позиції від переважаючих сил російських найманців. У найскладніший момент бою на групу зі сторони противника кинули бойову гранату. «Олександр не вагаючись прикрив собою товариша, а сам - загинув. Позиції були утримані», - сказав Президент.

«Подвиг Олександра назавжди залишиться у народній пам’яті, стане символом незламності бойового духу захисників української землі», - наголосив Глава держави.

Командир розвідувального підрозділу Олександр Капуш з травня 2014 року брав участь у проведені антитерористичної операції, в тому числі у боях за аеропорт «Луганськ».
Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського обласного військового комісаріату
атошник 15.10.2017 20:09 IP: 225.232.43.31
стид і срам! мер Мукачева не вийшов до учасників АТО і ветеранів під час свята дня захисника вітчизни. Солдатам світла слава! хлопці ви за нас стоіте на смерть, а вас даже мер Андірй балога не вийшов особисто привітати, а вмісто нього прийшов його лакей галай олександр .добре що ці відважні захисники бережуть мир для таких мерів, які плювали на бойців АТО, неужелі сі пацани не заслужили поваги до себе у своєму городі? ганьба владіі слава захисникам!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp