Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президентські відзнаки вручили родинам Героїв (Фото)

14 жовтня 2017 р., 15:05

Які загинули в АТО

Сьогодні, у День захисника України, для вшанування пам’яті голова облдержадміністрації Геннадій Москаль зустрівся з сім’ями загиблих в антитерористичній операції закарпатців. Звертаючись до присутніх, він висловив слова вдячності рідним та близьким героїв, які віддали своє життя за Україну. І запевнив, що облдержадміністрація всіляко сприятиме у вирішенні проблем сімей загиблих.

На виконання Указу Президента України Петра Порошенка керівник краю вручив рідним та близьким героїв відзнаки Глави держави «За участь в антитерористичної операції».

{g}

Відзнакою Президента України посмертно нагороджено військовослужбовців, які загинули захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях: Юрія Білоброва, Юрія Біровчака, Василя Варгу, Давида Гамсахурдію, Дмитра Георгієва, Анатолія Голика, Олександра Капуша, Олега Коваля, Артема Коханого, Сергія Мартина, Андрія Палая, Олександра Попадинця, Віталія Постолакі, Олега Реготуна, Ігоря Розлуцького та Руслана Семчище.
 


Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp