Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відбудеться форму на тему: "Яка виборча реформа потрібна українцям?"

16 жовтня 2017 р., 13:05

18-го жовтня в Ужгороді

Які виклики та недоліки має чинне виборче законодавство? Яким шляхом рухатися далі і до яких змін прагнути? - Запрошують активних громадян до обговорення виборчої реформи.

ДАТА: 18 жовтня
ЧАС: 11:00
МІСЦЕ: м.Ужгород, проспект Свободи, 16. 
Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Ф.Потушняка

Мета форуму: обговорити стан виборчої реформи в Україні, визначити першочергові кроки зміни виборчої системи.

До участі запрошуємо представників місцевої влади, політичних партій, громадських активістів, експертів, ЗМІ та небайдужих громадян.

Під час форуму відбудеться презентація результатів експертного опитування щодо основних недоліків виборчого законодавства. Також буде презентовано результати дослідження, дослідницької компанії “ActiveGroup”, з оцінки реального стану впровадження реформ на місцях (аналіз успіхів і невдач). Дослідження відбувалось у співпраці з Всеукраїнською ініціативою “Активна Громада” Інституту “Республіка”, у якому взяли участь понад 300 експертів з різних областей України.

Після дискусії учасники зможуть долучитися до обговорення та підписання петиції щодо невідворотності покарань за порушення виборчого законодавства.

Другий блок заходу пройде в інтерактивній формі. Тренінг-моделювання “Право вибору” має на меті відтворити виборчий цикл (міжвиборчий період - виборча агітація - день виборів- міжвиборчий період) і перевірити, які зміни учасники запропонують у даний процес.

Форум “Яка виборча реформа потрібна українцям?”проходить у межах проекту “Активна Громада: право вибору” Інституту “Республіка”.

Контакти: регіональні координатори ВІ «Активна Громада» у м. Ужгород

Оленa Біланіна 0683737850 та Олександр Брускі 0509908502.

Примітка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” — об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.

Проект “Активна Громада: право вибору” впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp